Ovnsbakt krabbegratinert hyse
Søtpotetpure, ovnsbakte rotgrønnsaker, brokkolini, syrlig gresskar, og skalldyrsaus Allergener: melk, fisk, skalldyr, sulfitt
Continue reading ...Søtpotetpure, ovnsbakte rotgrønnsaker, brokkolini, syrlig gresskar, og skalldyrsaus Allergener: melk, fisk, skalldyr, sulfitt
Continue reading ...Med ovnsbakte rotgrønnsaker og mandelpotetpure. Kjøttgryte etter fransk oppskrift. Vi bruker høyrygg fra norsk ungfe som får trekke i rødvin og storfekraft sammen med sjalottløk, hvitløk og bacon. Allergener: sulfitt, melk, hvitløk
Continue reading ...Allergener, egg, melk
Continue reading ...Bladsalat med kylling, egg, bacon, tomat, marinert rødløk, cæsardressing og parmesan. Serveres med focaccia og tine meierismør. Allergener: Gluten (Hvetemel), egg, melk, sennep, ansjos, sulfitt, kan inneholde spor av nøtter.
Continue reading ...servert med stekt sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker, syrlig lilla kål, potetpure og kremet sjalottløksaus. Allergener: fisk, melk, sulfitt.
Continue reading ...Med skogsbærsorbet. Allergener, egg, melk, gluten
Continue reading ...Tomatsaus, mozzarella, basillikum Allergener: gluten (hvetemelk), sulfitt, melk
Continue reading ...Sashimi av laks, edamame bønner, scampi, kimchi, mango, marinert rødløk, ris og ponzu saus Allergener: fisk, skalldyr, sulfitt, soya, sesamfrø.
Continue reading ...Langtidsbakt stykkningsdel som er hentet fra utsiden av ungfelåret, serveres med ovnsbakte rotgrønnsaker, smørstekt sjallotløk, stekt sopp, sellerirotpure og grønnpepperglace. Allergener: sulfitt, melk, selleri, hvitløk
Continue reading ...Laget av 80% storfekjøtt og 20% lammekjøtt. Med salat, syltede grønnsaker, BBQ-saus, bacon, ost, aioli og stekt potet Allergener: gluten, sulfitt, egg, melk, selleri, sennep, hvitløk, kan inneholde spor av nøtter
Continue reading ...