Á la carte
Forretter
Servert i brokkolinisalat, med pinjekjerner, lyse rosiner og jordbær fra Valldal.
Allergener: egg, nøtter, sulfitt.
Marinert i ponzusaus, servert i salat med vårløk, couscous og steinovnsbakt brød.
Allergener: Gluten (Hvetemel) soya, sulfitt, fisk, skalldyr, sesam.
På smørstekt spinat
Med stjerneløk marinert i bringebærvinaigrette, ørretrogn og sjalottkremsaus
Allergener: skalldyr, sulfitt, melk,
Hovedretter
Servert med søtpotetpuré, ovnsbakte rotgrønnsaker, spisskål, rabarbra-fennikel chutney, og estragonsaus.
Allergener: Melk, fisk, sulfitt.
Med lun krabbe i chilli og ingefær, ovnsbakte rotgrønnsaker, asparges, mandelpotetpure og hvitvinsaus.
Allergener: fisk, melk, sulfitt, skalldyr
Fra Brødrene Dybvik. Servert med kremede rotgrønnsaker, smørdampet brokkolini, stekt sopp, løk, bacon og soyasmørsaus med chilli og koriander.
Allergener: fisk, melk, sulfitt, soya
med ovnsbakte rotgrønnsaker og mandelpotetpure, sjalottløk, hvitløk og bacon.
Allergener: sulfitt, melk
Langtidsbakt mørt kjøtt som er hentet fra utsiden av ungfelåret. Serveres med smørstekt sjalottløk, stekt sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker, og bearnaisesaus
Allergener: sulfitt, melk, egg
Med ovnsbakte rotgrønnsaker, asparges, mandelpotetpure og café de Paris saus.
Allergener: Melk, gluten, egg, sulfitt, sennep, nøtter, fisk
Casual
Serveres med brød og aioli.
Allergener: Melk, gluten, bløtdyr, egg, sennnep, sulfiitt
Laget av 80% storfekjøtt og 20% lammekjøtt. Med salat, syltede grønnsaker, BBQ-saus, bacon, ost, aioli og stekt potet
Allergener: gluten, sulfitt, egg, melk, selleri, sennep
Tilsmakt med trøffelolje og parmesan. Serveres med brød og smør
Allergener: melk, gluten (durum hvete), egg
Med sopprisotto og asparges.
Allergener: melk, sulfitt
Serveres med brød og smør
Allergener: melk, skalldyr, bløtdyr, fisk, sulfitt, gluten (hvetemel)
Klassisk tomatisert klippfiskgryte med chili, hvitløk, paprika, potet og olivenolje.
Serveres med focaccia-brød og smør.
Allergener: fisk, sulfitt, melk og gluten i brødet
Pizza meny
Tomatsaus, mozzarella, basillikum
Allergener: gluten (hvetemelk), sulfitt, melk
Tomatsaus, gulost, røkt skinke, oregano.
Allergener: gluten (hvetemel), sulfitt, melk
Rømmesaus, ost, mozzarella, blåmuggost og oregano
Allergener: gluten (hvetemel), melk, sulfitt
Tomatsaus, ost, pepperoni, oregano
Allergener: gluten (hvetemel), melk, sulfitt
Tomatsaus, ost, parmaskinke, pesto, parmesan, ruccola
Allergener: Gluten (hvetemel), sulfitt, melk, pinjekjerner
Chilimarinert kyllingbryst, barbequesaus, ost, rødløk, oregano
Allergener: gluten (hvetemel), melk, selleri, sulfitt
Tomatsaus, chili, mozzarella, gulost, oregano
Allergener: fisk, melk, gluten
Rømmesaus, ost, nduja, burrata, vårløk
Allergener: gluten (hvetemel), melk, sulfitt
And, rømmesaus, ost, pesto, parmesan, rødløk
Allergener: gluten (hvetemel), melk, sulfitt, pinjekjerner
Barbequesaus, ost, bacon, pepperoni, marinerte grønnsaker.
Allergener: gluten (hvetemel), sulfitt, melk, selleri
Tomatsaus, ost, blåmuggost, bacon, pepperoni, oregano
Allergener: melk, gluten (hvetemel), sulfitt
Rømmesaus, ost, spekemør, pesto, ruccola
Allergener: gluten (hvetemel), melk, pinjekjerner
Rømmesaus, sopp, parmesan trøffelolje, ost
Allergener: gluten, melk
Tomatsaus, ost, syltede grønnsaker, sopp, oregano
Allergener: gluten (hvetemel), melk, sulfitt
Rømmesaus, cherrytomater, mozzarella, chilli, basilikum
Allergener: gluten (hvetemel), sulfitt, melk
Dessert
Med bringebærsaus
Allergener, egg, melk, gluten
Med mintmarinerte bringebær fra Valldal og tuil
Allergener egg, melk, gluten i kjeks
Allergener, egg, melk
Kraftkar fra Tingvoll (Blåmugg)
Alpeost fra Elnesvårgen
Cammembert fra Eiker Gardsysteri (Kittmodnet)
Pære og honning marmelade
Fersken og aprikos marmelade
Fikenmarmelade
Kjeks
Allergener: melk, sulfitt, hvetemel (i kjeks), nøtter
Lunsjmeny
Lunch meny
Serveres med brød og aioli.
Allergener: Melk, gluten, bløtdyr, egg, sennnep, sulfiitt
med salat, vårløk, couscous og grissini
Allergener: gluten (hvetemel), soya sulfitt fisk skalldyr,sesam
Suppe med kylling, stekt sopp, vårløk og chili.
Serveres med steinovnsbakt brød
Allergener: gluten, sulfitt
ruccula, parmaskinke cheddarost aioli og barbequesaus,
Allergener: gluten (hvetemel), egg, melk, sulfitt, sennep
Med kyllingbryst, aioli, marinerte grønnsaker, salat, parmesan, pesto
Allergener: gluten, egg, melk, sulfitt, sennep
Av ungfe på foccacia med coleslaw, syrlig løk, pesto og barbequesaus.
Allergener: Hvetemel, sulfitt, egg
Blandet bladsalat med kylling, Cæsar dressing, parmesan.
Serveres med brød og smør
Allergener: gluten i brødet, egg, melk, sennep, ansjos
Serveres med brød og smør
Allergener: melk, skalldyr, bløtdyr, fisk, sulfitt, gluten
Klassisk tomatisert klippfiskgryte med chili, hvitløk, paprika, potet og olivenolje.
Serveres med focaccia-brød og smør.
Allergener: fisk, sulfitt
Melk og gluten i brødet
Tilsmakt med trøffelolje og parmesan. Serveres med brød og smør
Allergener: melk, gluten, egg
Laget av 80% storfekjøtt og 20% lammekjøtt. Med salat, syltede grønnsaker, BBQ-saus, bacon, ost, aioli stekt potet
Allergener: gluten, sulfitt, egg, melk, selleri, sennep
Pizza meny
Tomatsaus, mozzarella, basillikum
Allergener: gluten (hvetemelk), sulfitt, melk
Tomatsaus, gulost, røkt skinke, oregano.
Allergener: gluten (hvetemel), sulfitt, melk
Rømmesaus, ost, mozzarella, blåmuggost og oregano
Allergener: gluten (hvetemel), melk, sulfitt
Tomatsaus, ost, pepperoni, oregano
Allergener: gluten (hvetemel), melk, sulfitt
Tomatsaus, ost, parmaskinke, pesto, parmesan, ruccola
Allergener: Gluten (hvetemel), sulfitt, melk, pinjekjerner
Chilimarinert kyllingbryst, barbequesaus, ost, rødløk, oregano
Allergener: gluten (hvetemel), melk, selleri, sulfitt
Tomatsaus, chili, mozzarella, gulost, oregano
Allergener: fisk, melk, gluten
Rømmesaus, ost, nduja, burrata, vårløk
Allergener: gluten (hvetemel), melk, sulfitt
And, rømmesaus, ost, pesto, parmesan, rødløk
Allergener: gluten (hvetemel), melk, sulfitt, pinjekjerner
Barbequesaus, ost, bacon, pepperoni, marinerte grønnsaker.
Allergener: gluten (hvetemel), sulfitt, melk, selleri
Tomatsaus, ost, blåmuggost, bacon, pepperoni, oregano
Allergener: melk, gluten (hvetemel), sulfitt
Rømmesaus, ost, spekemør, pesto, ruccola
Allergener: gluten (hvetemel), melk, pinjekjerner
Rømmesaus, sopp, parmesan trøffelolje, ost
Allergener: gluten, melk
Tomatsaus, ost, syltede grønnsaker, sopp, oregano
Allergener: gluten (hvetemel), melk, sulfitt
Rømmesaus, cherrytomater, mozzarella, chilli, basilikum
Allergener: gluten (hvetemel), sulfitt, melk
Dessert
Med bringebærsaus
Allergener, egg, melk, gluten
Med mintmarinerte bringebær fra Valldal og tuil
Allergener egg, melk, gluten i kjeks
Allergener: melk, egg
Gruppemeny
Er dere en gruppe på 10 eller fler så velger dere fra vår gruppemeny. Gjerne send oss forhåndsbestilling på mail post@anno.no, da blir de enklere for både dere og oss!
Forretter
På smørstekt spinat
Med stjerneløk marinert i bringebærvinaigrette, ørretrogn og sjalottkremsaus
Allergener: skalldyr, sulfitt, melk,
Hovedretter
Med lun krabbe i chilli og ingefær, ovnsbakte rotgrønnsaker, asparges, mandelpotetpure og hvitvinsaus.
Allergener: fisk, melk, sulfitt, skalldyr
Langtidsbakt mørt kjøtt som er hentet fra utsiden av ungfelåret. Serveres med smørstekt sjalottløk, stekt sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker, og bearnaisesaus
Allergener: sulfitt, melk, egg
Dessert
Med bringebærsaus
Allergener, egg, melk, gluten
Med mintmarinerte bringebær fra Valldal og tuil
Allergener egg, melk, gluten i kjeks