Á la carte
Forretter
Med chutney av eple-fenikkel, jordskokkchip og urteremulade
Allergener: Egg, Sulfitt
Med klippfisk, favabønner og safran
Allergene: sulfitt, melk, skaldyr, fisk
Med gulbetpuré, chili-gresskarvinaigrette og avruga kaviar.
Allergener: melk, skalldyr, fisk
Hovedretter
Kremet pastinakk, glaserte grønnsaker og persillesmørsaus.
Allergener: Fisk, sulfitt, melk
Servert med søtpotetpure, ovnsbakte rotgrønnsaker, og salsa verde.
Allergener: fisk, sulfitt, melk.
Med kremet sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker, syrlig småløk og pepperglace.
Allergener: fisk, sulfitt, melk, gluten
Klassisk tomatisert klippfiskgryte med chili, hvitløk, paprika, potet og olivenolje.
Serveres med focaccia-brød og smør.
Allergener: fisk, sulfitt, melk og gluten i brødet
Rosabakt ungfe cuvette på kremet sopp med parmesan og gressløk.
Ingefær og sitron tilsmakte rotgrønnsaker, rødvinsgastrix og ovnsbakte småpoteter.
Allergener: melk, sullfitt
Cuvette eller tri-tip som den også kalles er en liten trekant
muskel som sitter på utsiden av låret. Navnet har den fått
etter formen og har røtter tilbake til California 1915 Derfor
blir den også kaldt Califonia steak eller Cuvette. VI har
langtidssteik Cuvetten slik at den er perfekt mør og saftig.
Dette er absolutt ett godt alternativ til den velkjente indrefilet
av storfe.
Kjake av storfe kokt i rødvin og oksekraft, sammen med hvitløk, sjalottløk, bacon og sopp.
Servers med mandelpotet purè, ovnsbakte rotgrønnsaker og brokkolini.
Allergener: Sulfitt, melk
Serveres med pastinakkpuré, syltet småløk , grønn pepperglace og ovnsbakte rotgrønnsaker
Allergener: melk, sulfitt
Casual
Laget av 80% storfekjøtt og 20% lammekjøtt. Med salat, syltede grønnsaker, BBQ-saus, bacon, ost, aioli og stekt potet
Allergener: gluten, sulfitt, egg, melk, selleri, sennep
Serveres med brød og smør
Allergener: melk, skalldyr, bløtdyr, fisk, sulfitt, gluten
Tilsmakt med trøffelolje og parmesan. Serveres med brød og smør
Allergener: melk, gluten, egg
Med sopprisotto og asparges.
Allergener: melk, sulfitt, egg
Pizza meny
Tomatsaus, mozzarella, gulost, basillikum
Allergener: gluten, melk
Tomatsaus, mozzarella, gulost, røkt skinke, oregano.
Allergener: gluten, melk
Tomatsaus, mozzarella, gulost, oregano
Allergener: gluten, melk
Tomatsaus, mozzarella, gulost, oregano
Allergener: gluten, melk
Parmaskinke,tomatsaus, mozzarella, gulost, pesto,ruccula
Allergener: gluten, egg, melk
Chili marinert kyllingbryst, barbeque, løk, mozzarella, gulost og oregano.
Allergener: melk, gluten, selleri, ansjos
Tomatsaus, chili, mozzarella, gulost, oregano
Allergener: fisk, melk, gluten
Rømmesaus, ost, nduja, burrata, vårløk
Allergener: gluten, melk, sulfitt
Rømmesaus, ost, pesto, parmesan, rødløk
Allergener: gluten, melk, sulfitt, egg
Barbequesaus, ost, bacon, pepperoni, marinerte grønnsaker.
Allergener: gluten, sufitt, melk, selleri
Tomatsaus, ost, bacon, pepperoni, marinerte grønnsaker
Allergener: melk, gluten
Rømmesaus, ost, spekemør, pesto, ruccola
Allergener: gluten, melk
Rømmesaus, sopp, parmesan trøffelolje, ost
Allergener: gluten, melk
Tomatsaus, ost, syltede grønnsaker, sopp, oregano
Allergener: gluten, melk, sulfitt
Dessert
Med lakris-is fra Lamella
Allergener egg, melk, gluten
Med bringebærsaus
Allergener, egg, melk, gluten
Allergener, egg, melk
Med mørk Valrhonasjokolade
Allergener: Melk, Sulfitt, Mandler
Lunsjmeny
Lunch meny
Av ungfe på foccacia med coleslaw, syrlig løk, pesto og barbequesaus.
Allergener: Hvetemel, sulfitt, egg
Med kyllingbryst, aioli, marinerte grønnsaker, salat, parmesan, pesto
Allergener: gluten, egg, melk, sulfitt, sennep
Blandet bladsalat med kylling, Cæsar dressing, parmesan.
Serveres med brød og smør
Allergener: gluten i brødet, egg, melk, sennep, ansjos
Tilsmakt med trøffelolje og parmesan. Serveres med brød og smør
Allergener: melk, gluten, egg
Serveres med brød og smør
Allergener: melk, skalldyr, bløtdyr, fisk, sulfitt, gluten
Klassisk tomatisert klippfiskgryte med chili, hvitløk, paprika, potet og olivenolje.
Serveres med focaccia-brød og smør.
Allergener: fisk, sulfitt
Melk og gluten i brødet
Laget av 80% storfekjøtt og 20% lammekjøtt. Med salat, syltede grønnsaker, BBQ-saus, bacon, ost, aioli stekt potet
Allergener: gluten, sulfitt, egg, melk, selleri, sennep
Pizza meny
Tomatsaus, mozzarella, gulost, basillikum
Allergener: gluten, melk
Tomatsaus, mozzarella, gulost, røkt skinke, oregano.
Allergener: gluten, melk
Tomatsaus, mozzarella, gulost, oregano
Allergener: gluten, melk
Tomatsaus, mozzarella, gulost, oregano
Allergener: gluten, melk
Parmaskinke,tomatsaus, mozzarella, gulost, pesto,ruccula
Allergener: gluten, egg, melk
Chili marinert kyllingbryst, barbeque, løk, mozzarella, gulost og oregano.
Allergener: melk, gluten, selleri, ansjos
Tomatsaus, chili, mozzarella, gulost, oregano
Allergener: fisk, melk, gluten
Rømmesaus, ost, nduja, burrata, vårløk
Allergener: gluten, melk, sulfitt
Rømmesaus, ost, pesto, parmesan, rødløk
Allergener: gluten, melk, sulfitt, egg
Barbequesaus, ost, bacon, pepperoni, marinerte grønnsaker.
Allergener: gluten, sufitt, melk, selleri
Tomatsaus, ost, bacon, pepperoni, marinerte grønnsaker
Allergener: melk, gluten
Rømmesaus, ost, spekemør, pesto, ruccola
Allergener: gluten, melk
Rømmesaus, sopp, parmesan trøffelolje, ost
Allergener: gluten, melk
Tomatsaus, ost, syltede grønnsaker, sopp, oregano
Allergener: gluten, melk, sulfitt
Dessert
Med lakris-is fra Lamella
Allergener egg, melk, gluten
Med bringebærsaus
Allergener, egg, melk, gluten
Allergener: melk, egg
Gruppemeny
Er dere en gruppe på 10 eller fler så velger dere fra vår gruppemeny. Gjerne send oss forhåndsbestilling på mail post@anno.no, da blir de enklere for både dere og oss!
Forretter
Med klippfisk, favabønner og safran
Allergene: sulfitt, melk, skaldyr, fisk
Med gulbetpuré, chili-gresskarvinaigrette og avruga kaviar.
Allergener: melk, skalldyr, fisk
Hovedretter
Med kremet sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker, syrlig småløk og pepperglace.
Allergener: fisk, sulfitt, melk, gluten
Rosabakt ungfe cuvette på kremet sopp med parmesan og gressløk.
Ingefær og sitron tilsmakte rotgrønnsaker, rødvinsgastrix og ovnsbakte småpoteter.
Allergener: melk, sullfitt
Cuvette eller tri-tip som den også kalles er en liten trekant
muskel som sitter på utsiden av låret. Navnet har den fått
etter formen og har røtter tilbake til California 1915 Derfor
blir den også kaldt Califonia steak eller Cuvette. VI har
langtidssteik Cuvetten slik at den er perfekt mør og saftig.
Dette er absolutt ett godt alternativ til den velkjente indrefilet
av storfe.
Dessert
Med bringebærsaus
Allergener, egg, melk, gluten
Allergener, egg, melk