OVNSBAKT ØRRET
Servert med søtpotetpuré, ovnsbakte rotgrønnsaker, spisskål, rabarbra-fennikel chutney, og estragonsaus. Allergener: Melk, fisk, sulfitt.
Continue reading ...Servert med søtpotetpuré, ovnsbakte rotgrønnsaker, spisskål, rabarbra-fennikel chutney, og estragonsaus. Allergener: Melk, fisk, sulfitt.
Continue reading ...Servert i brokkolinisalat, med pinjekjerner, lyse rosiner og jordbær fra Valldal. Allergener: egg, nøtter, sulfitt.
Continue reading ...Marinert i ponzusaus, servert i salat med vårløk, couscous og steinovnsbakt brød. Allergener: Gluten (Hvetemel) soya, sulfitt, fisk, skalldyr, sesam.
Continue reading ...Serveres med brød og aioli. Allergener: Melk, gluten, bløtdyr, egg, sennnep, sulfiitt
Continue reading ...Med lun krabbe i chilli og ingefær, ovnsbakte rotgrønnsaker, asparges, mandelpotetpure og hvitvinsaus. Allergener: fisk, melk, sulfitt, skalldyr
Continue reading ...Med bringebærsaus Allergener, egg, melk, gluten
Continue reading ...Tomatsaus, mozzarella, basillikum Allergener: gluten (hvetemelk), sulfitt, melk
Continue reading ...På smørstekt spinat Med stjerneløk marinert i bringebærvinaigrette, ørretrogn og sjalottkremsaus Allergener: skalldyr, sulfitt, melk,
Continue reading ...Fra Brødrene Dybvik. Servert med kremede rotgrønnsaker, smørdampet brokkolini, stekt sopp, løk, bacon og soyasmørsaus med chilli og koriander. Allergener: fisk, melk, sulfitt, soya
Continue reading ...med ovnsbakte rotgrønnsaker og mandelpotetpure, sjalottløk, hvitløk og bacon. Allergener: sulfitt, melk
Continue reading ...