KREMET BLÅSKJELL
Serveres med brød og aioli. Allergener: Melk, gluten, bløtdyr, egg, sennnep, sulfiitt
Continue reading ...Serveres med brød og aioli. Allergener: Melk, gluten, bløtdyr, egg, sennnep, sulfiitt
Continue reading ...Serveres med brød og aioli. Allergener: Melk, gluten, bløtdyr, egg, sennnep, sulfiitt
Continue reading ...Med lun krabbe i chilli og ingefær, ovnsbakte rotgrønnsaker, asparges, mandelpotetpure og hvitvinsaus. Allergener: fisk, melk, sulfitt, skalldyr
Continue reading ...Med bringebærsaus Allergener, egg, melk, gluten
Continue reading ...Tomatsaus, mozzarella, basillikum Allergener: gluten (hvetemelk), sulfitt, melk
Continue reading ...Med grønnsaker julienne, chilli og gressløk Allergener: Sulfitt, melk
Continue reading ...På smørstekt spinat Med stjerneløk marinert i bringebærvinaigrette, ørretrogn og sjalottkremsaus Allergener: skalldyr, sulfitt, melk,
Continue reading ...På kremet jordskokk og rødvinsgastrix Allergener: melk, sulfitt, egg
Continue reading ...Fra Brødrene Dybvik. Servert med kremede rotgrønnsaker, smørdampet brokkolini, stekt sopp, løk, bacon og soyasmørsaus med chilli og koriander. Allergener: fisk, melk, sulfitt, soya
Continue reading ...Servert med fløtekokt blomkål, ovnsbakte rotgrønnsaker, pastinakk glasert i rødvinsgastrix, brokkolini og skalldyrsaus. Allergener: melk, fisk, skalldyr, sulfitt.
Continue reading ...