OSTEKAKE
Med bringebærsaus Allergener, egg, melk, gluten
Continue reading ...Med bringebærsaus Allergener, egg, melk, gluten
Continue reading ...Tomatsaus, mozzarella, basillikum Allergener: gluten (hvetemelk), sulfitt, melk
Continue reading ...Med smørstekt rypebryst og kantarell Allergener: Sulfitt, melk
Continue reading ...På risoni med skalldyrsaus, granateple kapers og lyse rosiner Allergener: skalldyr, sulfitt, melk, gluten
Continue reading ...På chutney av sopp, reddikk og eple. Servert med urte-remulade Allergener: skalldyr, sulfitt, egg
Continue reading ...Servert med kremet sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker, syrlig småløk og peppersaus Allergener: fisk, melk, sulfitt, gluten
Continue reading ...Med kremede rotgrønnsaker, smørdampet brokkolini, stekt, løk, bacon og soyasmørsaus og koriander Allergener: fisk, melk, sulfitt, soya
Continue reading ...Med laks, hyse, blåskjell, kamskjell og hummer i kremet skalldyrsaus Allergener: melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, gluten, sulfitt
Continue reading ...Av dåhjort med ovnsbakte rotgrønnsaker, asparges og mandelpotetpure Allergener: sulfitt, melk
Continue reading ...Langtidsbakt mørt kjøtt som er hentet fra utsiden av ungfelåret. Serveres med smørstekt sjalottløk, stekt sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker, og bearnaisesaus Allergener: sulfitt, melk, egg
Continue reading ...