ANDECONFIT
Med sopprisotto og asparges. Allergener: melk,sulfitt,egg
Continue reading ...Med sopprisotto og asparges. Allergener: melk,sulfitt,egg
Continue reading ...Hvitvinssaus tilsmakt med tørket tomat og parmesan. Serveres med brød og smør Allergener: melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, gluten, sulfitt, sennep, egg
Continue reading ...Tilsmakt med trøffelolje og parmesan. Serveres med brød og smør Allergener: melk, gluten, egg
Continue reading ...Serveres med brød og smør Allergener: melk, skalldyr, bløtdyr, fisk, sulfitt, gluten
Continue reading ...Klassisk tomatisert klippfiskgryte med chili, hvitløk, paprika, potet og olivenolje. Serveres med focaccia-brød og smør. Allergener: fisk, sulfitt, melk og gluten i brødet
Continue reading ...Med jordskokkpuré, chiliolje og avruga kaviar. Allergener: melk, skalldyr, fisk
Continue reading ...Hummerskall knuses og brunes kraftig i ovn for å få frem mest mulig smak og aroma, deretter kokes dette ned sammen med cognac, hvitvin, grønnsaker og litt vann til en deilig kraft, som så tilsettes fløte og cayennepepper og mer cognac om nødvendig. Suppen garneres med hummerkjøtt og julienne grønnsaker. Allergener: sulfitt, melk, skalldyr
Continue reading ...Serveres med sellerirotpure, syltet småløk , grønn pepperglace og ovnsbakte rotgrønnsaker Allergener: melk, sulfitt
Continue reading ...Med mandelpotetpuré, ovnsbakte rotgrønnsaker, syrlig sopp og lammesaus Skank av norsk lam braiseres i rødvin, lammekraft og grønnsaker. Allergener: melk, sulfitt
Continue reading ...