Riskrem
Med bringebærcoulis Allergener: melk
Continue reading ...
Med bringebærcoulis Allergener: melk
Continue reading ...Med grønn erterstuing, stekt bacon, sennepsaus, og mandelpoteter. Serveres med flatbrød, lefse og fin- og grov sennep. Årets lutefisk kommer også i år fra brødrene Berg på Verøy i Lofoten. Lutefisken er produsert på tørrfisk. Lutefisken her på Anno blir tilberedt i kjele med godt saltet vann. Der får den trekke skånsomt i 12-15 minutter….
Continue reading ...Serveres med pinnekjøtt av lam, svineribbe, lam og storfe mør, svinemør, kålrotstappe, surkål, rødkål, og mandelpoteter. Allergener: melk, sulfitt
Continue reading ...Servert med potetmos, oliven, granateple, lyse rosiner, chorizo picante, kapers, spansk jomfruolje og ovnsbakte rotgrønnsaker Allergener: fisk, sulfitt, selleri
Continue reading ...Fra Røn Gard Valdress Servert med rømme, sylta beter, og potetlefse Allergener: fisk, sulfitt, gluten
Continue reading ...Tomatsaus, mozzarella, basillikum Allergener: gluten (hvetemelk), sulfitt, melk
Continue reading ...Tomatsaus, gulost, røkt skinke, oregano. Allergener: gluten (hvetemel), sulfitt, melk
Continue reading ...Tomatsaus, chili, mozzarella, gulost, oregano Allergener: fisk, melk, gluten
Continue reading ...På nøttebunn av pistasj-mandel-og hasselnøtter, serveres med frisk solbærsorbet. Allergener: nøtter, egg
Continue reading ...Finskåret rosastekt indrefilet av ungfe, kapers, parmesan, ruccola og salsa tonnata Allergener: melk, sulfitt, fisk
Continue reading ...