loader icon

Category: À la carte

Bacalao

Klassisk tomatisert klippfiskgryte med chili, hvitløk, paprika, potet og olivenolje. Serveres med focaccia-brød og smør. Allergener: fisk, sulfitt, melk og gluten i brødet, kan inneholde spor av nøtter

Continue reading ...

Cuvette av ungfe

Langtidsbakt stykkningsdel som er hentet fra utsiden av ungfelåret, serveres med ovnsbakte rotgrønnsaker, smørstekt sjallotløk, stekt sopp, sellerirotpure og grønnpepperglace. Allergener: sulfitt, melk, selleri, hvitløk

Continue reading ...

Annoburger

Laget av 80% storfekjøtt og 20% lammekjøtt. Med salat, syltede grønnsaker, BBQ-saus, bacon, ost, aioli og stekt potet Allergener: gluten, sulfitt, egg, melk, selleri, sennep, hvitløk, kan inneholde spor av nøtter

Continue reading ...

Kylling Club-salat

Bladsalat med kylling, egg, bacon, tomat, marinert rødløk, cæsardressing og parmesan. Serveres med focaccia og tine meierismør. Allergener: Gluten (Hvetemel), egg, melk, sennep, ansjos, sulfitt, kan inneholde spor av nøtter.

Continue reading ...