Reker og krepsehaler i kremet dillsaus
Servert med frisk salat og focacciabrød Allergener: skalldyr, gluten (hvetemelk), sennep, melk, egg, kan inneholde spor av nøtter
Continue reading ...
Servert med frisk salat og focacciabrød Allergener: skalldyr, gluten (hvetemelk), sennep, melk, egg, kan inneholde spor av nøtter
Continue reading ...Servert med focacciabrød og smør. Allergener: melk, skalldyr, bløtdyr, fisk, sulfitt, gluten (hvetemel), kan inneholde spor av nøtter
Continue reading ...Søtpotetpure, ovnsbakte rotgrønnsaker, brokkolini, syrlig gresskar, og skalldyrsaus Allergener: melk, fisk, skalldyr, sulfitt
Continue reading ...Hjortefilet med kremet sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker, rosett kål, ripsgelé og viltglace. Allergener: melk, sulfitt, selleri
Continue reading ...Langtidsbakt stykkningsdel som er hentet fra utsiden av ungfelåret, serveres med ovnsbakte rotgrønnsaker, smørstekt sjallotløk, stekt sopp, sellerirotpure og grønnpepperglace. Allergener: sulfitt, melk, selleri, hvitløk
Continue reading ...Klassisk tomatisert klippfiskgryte med chili, hvitløk, paprika, potet og olivenolje. Serveres med focaccia-brød og smør. Allergener: fisk, sulfitt, melk og gluten i brødet, kan inneholde spor av nøtter
Continue reading ...Med potetpuré, ovnsbakte rotgrønnsaker og smørdampet brokkolini og ripsgele Allergener: melk, sulfitt, selleri
Continue reading ...Laget av 80% storfekjøtt og 20% lammekjøtt. Med salat, syltede grønnsaker, BBQ-saus, bacon, ost, aioli og stekt potet Allergener: gluten, sulfitt, egg, melk, selleri, sennep, hvitløk, kan inneholde spor av nøtter
Continue reading ...Bladsalat med kylling, egg, bacon, tomat, marinert rødløk, cæsardressing og parmesan. Serveres med focaccia og tine meierismør. Allergener: Gluten (Hvetemel), egg, melk, sennep, ansjos, sulfitt, kan inneholde spor av nøtter.
Continue reading ...Med sopprisotto og brokkolini Allergener: melk, sulfitt
Continue reading ...