loader icon

Category: À la carte

Cuvette av ungfe

Langtidsbakt stykkningsdel som er hentet fra utsiden av ungfelåret, serveres med ovnsbakte rotgrønnsaker, smørstekt sjallotløk, stekt sopp, sellerirotpure og grønnpepperglace. Allergener: sulfitt, melk, selleri, hvitløk

Continue reading ...

Bacalao

Klassisk tomatisert klippfiskgryte med chili, hvitløk, paprika, potet og olivenolje. Serveres med focaccia-brød og smør. Allergener: fisk, sulfitt, melk og gluten i brødet, kan inneholde spor av nøtter

Continue reading ...

Annoburger

Laget av 80% storfekjøtt og 20% lammekjøtt. Med salat, syltede grønnsaker, BBQ-saus, bacon, ost, aioli og stekt potet Allergener: gluten, sulfitt, egg, melk, selleri, sennep, hvitløk, kan inneholde spor av nøtter

Continue reading ...

Kylling Club-salat

Bladsalat med kylling, egg, bacon, tomat, marinert rødløk, cæsardressing og parmesan. Serveres med focaccia og tine meierismør. Allergener: Gluten (Hvetemel), egg, melk, sennep, ansjos, sulfitt, kan inneholde spor av nøtter.

Continue reading ...