KREMET BLÅSKJELL
Serveres med brød og aioli. Allergener: Melk, gluten, bløtdyr, egg, sennnep, sulfiitt
Continue reading ...Serveres med brød og aioli. Allergener: Melk, gluten, bløtdyr, egg, sennnep, sulfiitt
Continue reading ...med salat, vårløk, couscous og grissini Allergener: gluten (hvetemel), soya sulfitt fisk skalldyr,sesam
Continue reading ...Suppe med kylling, stekt sopp, vårløk og chili. Serveres med steinovnsbakt brød Allergener: gluten, skalldyr, fisk sulfitt
Continue reading ...ruccula, parmaskinke cheddarost aioli og barbequesaus, Allergener: gluten (hvetemel), egg, melk, sulfitt, sennep
Continue reading ...Med bringebærsaus Allergener, egg, melk, gluten
Continue reading ...Tomatsaus, mozzarella, basillikum Allergener: gluten (hvetemelk), sulfitt, melk
Continue reading ...Med kyllingbryst, aioli, marinerte grønnsaker, salat, parmesan, pesto Allergener: gluten, egg, melk, sulfitt, sennep
Continue reading ...Av ungfe på foccacia med coleslaw, syrlig løk, pesto og barbequesaus. Allergener: Hvetemel, sulfitt, egg
Continue reading ...Blandet bladsalat med kylling, Cæsar dressing, parmesan. Serveres med brød og smør Allergener: gluten i brødet, egg, melk, sennep, ansjos
Continue reading ...Tomatsaus, gulost, røkt skinke, oregano. Allergener: gluten (hvetemel), sulfitt, melk
Continue reading ...