OSTEKAKE
Med bringebærsaus Allergener, egg, melk, gluten
Continue reading ...Med bringebærsaus Allergener, egg, melk, gluten
Continue reading ...Med sjokoladekrem Allergen: melk
Continue reading ...Serveres med sellerirotpure, syltet småløk , grønn pepperglace og ovnsbakte rotgrønnsaker Allergener: melk, sulfitt
Continue reading ...Med ovnsbakte rotgrønnsaker, bygotto og skalldyrsaus. Rømme, løk, gressløk, røkt cheddarost og skalldyr som kreps, reker og blåskjell blandes og legges opp på fiskestykket som gratineres i ovnen. Allergener: skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, melk, sulfitt, gluten
Continue reading ...Med jordskokkpuré, chiliolje og avruga kaviar. Allergener: melk, skalldyr, fisk
Continue reading ...Hummerskall knuses og brunes kraftig i ovn for å få frem mest mulig smak og aroma, deretter kokes dette ned sammen med cognac, hvitvin, grønnsaker og litt vann til en deilig kraft, som så tilsettes fløte og cayennepepper og mer cognac om nødvendig. Suppen garneres med hummerkjøtt og julienne grønnsaker. Allergener: sulfitt, melk, skalldyr
Continue reading ...Med lune ovnsbakte beter, fast ost fra Skarbø gårdsysteri og norsk kaldpresset rapsolje Tronfjell skinke er produsert på Tynset i Hedmark. Den er modnet i minimum 24 mnd og er så mør og fløyelsmyk at den virkelig smelter på tunga. Fra gården Skarbø på Stranda får vi levert en nydelig vellagret hvitost som passer nydelig…
Continue reading ...