loader icon

Category: Gruppemeny

LUTEFISK

Med ertestuing, stekt bacon, sennep Årets lutefisk kommer også i år fra brødrene Berg på Værøy i Lofoten. Lutefisken er produsert av tørrfisk som blir behandlet med lut i en spesiell og nøysom prosess. Tørrfisken blir først lagt i kaldt vann i 5-7 dager med daglig skifte av vann. Den vannmettede fisken blir så lagt…

Continue reading ...

HUMMERSUPPE

Hummerskall knuses og brunes kraftig i ovn for å få frem mest mulig smak og aroma, deretter kokes dette ned sammen med cognac, hvitvin, grønnsaker og litt vann til en deilig kraft, som så tilsettes fløte og cayennepepper og mer cognac om nødvendig.  Suppen garneres med hummerkjøtt og julienne grønnsaker. Allergener: sulfitt, melk, skalldyr

Continue reading ...

TRONFJELLSKINKE

Med lune ovnsbakte beter, fast ost fra Skarbø gårdsysteri og norsk kaldpresset rapsolje Tronfjell skinke er produsert på Tynset i Hedmark. Den er modnet i minimum 24 mnd og er så mør og fløyelsmyk at den virkelig smelter på tunga. Fra gården Skarbø på Stranda får vi levert en nydelig vellagret hvitost som passer nydelig…

Continue reading ...