Riskrem
Med bringebærcoulis Allergener: melk
Continue reading ...
Med bringebærcoulis Allergener: melk
Continue reading ...Med grønn erterstuing, stekt bacon, sennepsaus, og mandelpoteter. Serveres med flatbrød, lefse og fin- og grov sennep. Årets lutefisk kommer også i år fra brødrene Berg på Verøy i Lofoten. Lutefisken er produsert på tørrfisk. Lutefisken her på Anno blir tilberedt i kjele med godt saltet vann. Der får den trekke skånsomt i 12-15 minutter….
Continue reading ...Serveres med pinnekjøtt av lam, svineribbe, lam og storfe mør, svinemør, kålrotstappe, surkål, rødkål, og mandelpoteter. Allergener: melk, sulfitt
Continue reading ...Fra Røn Gard Valdress Servert med rømme, sylta beter, og potetlefse Allergener: fisk, sulfitt, gluten
Continue reading ...Servert med frisk salat og focacciabrød Allergener: skalldyr, gluten (hvetemelk), sennep, melk, egg, kan inneholde spor av nøtter
Continue reading ...Søtpotetpure, ovnsbakte rotgrønnsaker, brokkolini, syrlig gresskar, og skalldyrsaus Allergener: melk, fisk, skalldyr, sulfitt
Continue reading ...Langtidsbakt stykkningsdel som er hentet fra utsiden av ungfelåret, serveres med ovnsbakte rotgrønnsaker, smørstekt sjallotløk, stekt sopp, sellerirotpure og grønnpepperglace. Allergener: sulfitt, melk, selleri, hvitløk
Continue reading ...Med sopprisotto og gastrix. Allergener: Melk, sulfitt.
Continue reading ...Med skogsbærsorbet. Allergener, egg, melk, gluten
Continue reading ...Med bringebær fra Valldal Allergener egg, melk
Continue reading ...