Á la carte
Hovedretter
Med ovnsbakte rotgrønnsaker og mandelpotetpure.
Kjøttgryte etter fransk oppskrift. Vi bruker høyrygg fra norsk ungfe som får trekke i rødvin og storfekraft sammen med sjalottløk, hvitløk og bacon.
Allergener: sulfitt, melk, hvitløk
Bladsalat med kylling, egg, bacon, tomat, marinert rødløk, cæsardressing og parmesan.
Serveres med focaccia og tine meierismør.
Allergener: Gluten (Hvetemel), egg, melk, sennep, ansjos, sulfitt, kan inneholde spor av nøtter.
servert med stekt sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker, syrlig lilla kål, potetpure og kremet sjalottløksaus.
Allergener: fisk, melk, sulfitt.
Sashimi av laks, edamame bønner, scampi, kimchi, mango, marinert rødløk, ris og ponzu saus
Allergener: fisk, skalldyr, sulfitt, soya, sesamfrø.
Langtidsbakt stykkningsdel som er hentet fra utsiden av ungfelåret, serveres med ovnsbakte rotgrønnsaker, smørstekt sjallotløk, stekt sopp, sellerirotpure og grønnpepperglace.
Allergener: sulfitt, melk, selleri, hvitløk
Laget av 80% storfekjøtt og 20% lammekjøtt. Med salat, syltede grønnsaker, BBQ-saus, bacon, ost, aioli og stekt potet
Allergener: gluten, sulfitt, egg, melk, selleri, sennep, hvitløk, kan inneholde spor av nøtter
Tilsmakt med trøffelolje og parmesan. Serveres med brød og smør
Allergener: melk, gluten (durum hvete), egg, kan inneholde spor av nøtter
Med kyllingbryst, aioli, marinerte grønnsaker, salat, parmesan, pesto
Allergener: gluten (hvetemel), egg, melk, sulfitt, sennep, kan inneholde spor av nøtter
Av storfe med bladsalt, coleslaw, syrlig løk, pesto og barbequesaus.
Allergener: Hvetemel, sulfitt, egg, kan inneholde spor av nøtter
Nydelig klassiker med bladsalat, deilig kremet dressing med dill, reker og krepsehaler
Allergener: Gluten (hvetemel) melk, sulfitt, sennep, egg, kan inneholde spor av nøtter
Kremede blåskjell med pommes bistro, aioli og chipotlemajones
Allergener: melk, bløtdyr, egg, sennep, sulfitt
Tagliatelle i skalldyrsaus med kamskjell, blåskjell, ørret og hyse
Allergener: Fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, gluten, sulfitt
Kyllinglår og bryst med spinat og ricotta ravioli, røde linser, champignon og spicy tomatsaus
Allergener: gluten, egg, hvitløk.
Med sopprisotto og brokkolini
Allergener: melk, sulfitt
Serveres med brød og smør
Allergener: melk, skalldyr, fisk, sulfitt, gluten (hvetemel), kan inneholde spor av nøtter
Klassisk tomatisert klippfiskgryte med chili, hvitløk, paprika, potet og olivenolje.
Serveres med focaccia-brød og smør.
Allergener: fisk, sulfitt, melk og gluten i brødet, kan inneholde spor av nøtter
Barnemeny
Med sjokoladesaus
Allergener: melk, egg
Allergener: melk, gluten, egg
Allergener: gluten
Allergener: gluten (hvetemel), sulfitt, melk
Pizza meny
Tomatsaus, mozzarella, basillikum
Allergener: gluten (hvetemelk), sulfitt, melk
Tomatsaus, gulost, røkt skinke, oregano.
Allergener: gluten (hvetemel), sulfitt, melk
Rømmesaus, mozzarella, kongsgård, kraftkar, parmesan.
Allergener: gluten (hvetemel), melk, sulfitt
Tomatsaus, ost, pepperoni, oregano
Allergener: gluten (hvetemel), melk, sulfitt
Tomatsaus, ost, parmaskinke, pesto, parmesan, ruccola
Allergener: Gluten (hvetemel), sulfitt, melk, pinjekjerner
Chilimarinert kyllingbryst, barbequesaus, ost, rødløk, oregano
Allergener: gluten (hvetemel), melk, selleri, sulfitt
Tomatsaus, chili, mozzarella, gulost, oregano
Allergener: fisk, melk, gluten
Rømmesaus, ost, nduja, ricotta, vårløk
Allergener: gluten (hvetemel), melk, sulfitt
Tomatsaus, ost, syltede grønnsaker, sopp, oregano
Allergener: gluten (hvetemel), melk, sulfitt
Dessert
Allergener, egg, melk
Med skogsbærsorbet.
Allergener, egg, melk, gluten
Med bringebær fra Valldal
Allergener egg, melk
Allergener, egg, melk
Lunsjmeny
Gruppemeny
Er dere en gruppe på 10 eller fler så velger dere fra vår gruppemeny. Gjerne send oss forhåndsbestilling på mail post@anno.no, da blir de enklere for både dere og oss!
Gruppemeny
Med sopprisotto og gastrix.
Allergener: Melk, sulfitt.
Nydelig klassiker med bladsalat deilig kremet dressing med dill reker og krepsehaler
Allergener: Skalldyr, gluten (hvetemel), melk, sulfitt, sennep, egg, kan inneholde spor av nøtter
Hovedretter
servert med stekt sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker, syrlig lilla kål, potetpure og kremet sjalottløksaus.
Allergener: fisk, melk, sulfitt.
Langtidsbakt stykkningsdel som er hentet fra utsiden av ungfelåret, serveres med ovnsbakte rotgrønnsaker, smørstekt sjallotløk, stekt sopp, sellerirotpure og grønnpepperglace.
Allergener: sulfitt, melk, selleri, hvitløk
Dessert
Med skogsbærsorbet.
Allergener, egg, melk, gluten
Med bringebær fra Valldal
Allergener egg, melk